VÁŽENÍ HOSTÉ,

PRO VAŠI JISTOTU

 A TAKÉ, ABY SE NA VÁS VŽDY DOSTALO,

PROSÍME

O VAŠE OBJEDNÁVKY

NEJLÉPE DEN PŘEDEM! 

8:00-16:00

 

 
NEBO V DEN VÝDEJE POUZE DO 9:00!!!

TEL. 702 090 898 

 

 
děkujeme za pochopení
 

DENNÍ MENU – PRODEJ PŘES OKÉNKO

  10:30-14:00 nebo do vyprodání

VÝDEJ POLEDNÍHO MENU A JÍDEL

DO TERMOBOXŮ

NEBO DO VAŠICH JÍDLONOSIČŮ

 

POLEDNÍ MENU 1.-5.3.2021

Pondělí 1.3.

Polévka: Květáková krémová s kurkumou a smetanou  (1,9)

1.Hospodský guláš z hovězí kližky s feferonkou a marinovanou červenou cibulí, houskový knedlík 105

2.Sekaný holandský řízek, vařené brambory, nakládaná okurka, tatarská omáčka (1,3,7,10) 115

3. Francouzská kuřecí prsa /přírodní na víně, bylinkách a přepuštěném másle/

     fritované brambory bez slupky, salát z cherry rajčátek s bazalkou, (1,3,7) 124

 

 

Úterý 2.3.

Polévka: Jarní zeleninová s bramborovými nočky (1,3,7,9)

1.Hrachová kaše s opečeným šunkovým kabanosem,

    křupavou cibulkou a nakládaná okurka, chléb (1,3,7) 105

2. Přírodní vepřový řízek se šunkou a žampiony, steakové hranolky nebo dušená rýže (1,10) 115

3. Francouzská kuřecí prsa /přírodní na víně, bylinkách a přepuštěném másle/

     fritované brambory bez slupky, salát z cherry rajčátek s bazalkou, (1,3,7) 124

 

 

Středa 3.3.

Polévka: Uzený vývar s bramborem a kroupami (1,7,9)

1. Vepřová plec po selsku, kysané zelí, houskový knedlík (1,7) 105

2. Smažený řízek z kuřecí stehna marinovaného v jogurtu s bylinkami,

    domácí bramborový salát (1,3,7,9,10) 115

3. Steak z marinované krkovičky, zelené fazolky na slanině, pečené bramborové čtvrtky, česnekový dip 124

4. Smažená treska, domácí bramborový salát (1,3,4,7,9,10) 124

 

 

Čtvrtek 4.3.

Polévka: Čočková se zelím (1,3,7,9)

1. Těstoviny s uzenou šunkou od kosti zapečené směsí strouhaných italských sýrů, salát s rukolou 105

2. Půlka pečeného kuřátka na másle a cibuli, tradiční žemlová nádivka,

    dušená rýže s lahůdkovou cibulkou (1,3,7,10) 115

3. Steak z marinované krkovičky, zelené fazolky na slanině, pečené bramborové čtvrtky, česnekový dip 124

 

 

Pátek 5.3.

Polévka: Vývar z hovězího hrudí s játrovými knedlíčky a nudlemi (1,7,9)

1.Smažený květák, vařené brambory s máslem a pažitkou, okurkový salát(1,3,7) 105

2.Králík pečený na česneku a šalvěji, gratinované brambory se šlehačkou (1,3,7) 115

3.Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1,3,7) 124

4. Domácí bramborové šulánky s mákem a švestkovými povidly maštěné rozpuštěným sádlem(1,3,7) 105

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polévka je nedílnou součástí menu a samostatně ji lze zakoupit za 40,- Kč.
Váha masa v syrovém stavu, není li uvedeno jinak  je u menu č. 1 a 2 120gr
 u menu č. 3 150gr.
 
Jídlo včetně polévky Vám zabalíme do termoboxu. Cena  za 1ks boxu je 5,- Kč
Čísla v závorkách značí obsažené alergeny jejichž seznam obdržíte na vyžádání u obsluhy nebo ho naleznete zde:
https://www.rioclub.cz/download/seznam_potravinovych_alergenu.pdf
Smluvní ceny v CZK. 
 

Nabídka platí do vyprodání. Změna nabídky byhrazena.ánem (1,3,7) 124

 
 
 
 
 
 
 
Polévka: Kulajda (1,3,7)
1. Záhorácký vepřový závitek, vařené brambory s petrželkou (1,3,7) 89
2. Přírodní kuřecí řízek na žampionech, dušená rýže, salát z pekingského zelí (1,7,10) 89
3. Smažené olomoucké syrečky s pikantním paprikovým salámem, hranolky, tatarská omáčka (1,3,7,9,10) 9

 

Kontakt

Hostinec KD Troubsko Školní 12
Troubsko / Brno - venkov
664 41
Provouovatel: RestiBox s.r.o. Brno, Bosonožské nám.54
+420 702 090 898 - hostinec, rezervace


kalcedo@seznam.cz